Select Page

V petek , 20. 12. 2019, smo v športni dvorani gostili Čuke, glasbeno skupino, ki razveseljuje staro in mlado že vrsto let. Njihove pesmi so »ponarodele«, zato jih prepevamo vsi. In tako je bilo tudi pri nas v petek zvečer…

Ob odlični spremljavi šolskega pevskega zbora so Čuki zapeli kar osem pesmi. Pevci zbora so se odlično odrezali in vidno uživali na odru.

Drugi del nastopa, so izvedli Čuki samostojno in zapeli kar nekaj njihovih uspešnic, pri katerih jim je pomagala vsa dvorana. Od najmanjših, ki so se zabavali ob odru na blazinah, do odraslih, ki smo se pozibavali na tribunah.

Skoraj dve uri sproščene zabave in druženja. Po koncertu so se otroci, pa tudi odrasli, slikali s člani skupine, najbolj zagreti pa so dobili tudi njihov podpis.

In ob tej priložnosti se moramo zahvaliti organizatorjem in vsem, ki so omogočili in pomagali pri izvedbi dobrodelnega koncerta. H V A L A.

Posebej moramo omeniti Šolski sklad OŠ Rače in njihove članice, ki se neumorno trudijo, da bi lahko nudili našim učencem kar največ takih prireditev, ekskurzij, ogledov gledaliških predstav, projektov, obiskov gostov … In pri tem ne štejejo ur, ki jih požrtvovalno »oddelajo«, da speljejo projekt, kot je bil ta… H V A L A.

Hvaležni smo tudi staršem, babicam, dedkom, tetam, stricem, sosedom, znancem …

Ti so s svojo udeležbo prispevali v šolski sklad. Prepričani smo, da so se tudi zabavali in jim ni bilo žal časa, ki smo ga preživeli skupaj.

In vsem tistim, ki vas ni bilo. Škoda. Bilo je odlično, zabavno in nepozabno … Pa drugič. Brez izgovorov.

Zapisala:
Sabina Ozmec